Верно си се позабавил май бирички е имало покрай съединителя,аз от сутринта до 2 часа на обед я пробвах вече.
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблеми със съединителя
Collapse
X
-
И на мен педала на саидинителя ми се втърди и неможех да го натисна до доло, да превключвам. Оказа се счупен притискател . Даже аксиалния лагер беше искривил притискателя, защото не е натискал на правилното място. Така че като разглобиш ще се разбере. Щом нямаш течове е слабо вероятно проблема да е от някоя от помпите.sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp
Comment
-
здравейте колеги , както ви казах вобще неможах да включа на скорост, тази стутрин реших да обезвъздуша системата,може би над 50 пъти помпих да излезе въздуха, ако не и повече,както и да е сега влизат скоростите ама пак трудно, и се чува виене при натиснат съединител (явно лагера) то в боксера всичко е навряно да не казвам къдепак си мисля къде е проблема?????????? ако сте има ли същите проблеми казвайте
alfa-romeo 145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщениедобре де колко е хода на цилиндърчето,премери и кажи
---------- Post added at 13:41 ---------- Previous post was at 13:38 ----------
Първоначално публикувано от marian2784 Покажи съобщениедобре де колко е хода на цилиндърчето,премери и кажиalfa-romeo 145 1.6 boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от k.penchev Покажи съобщениеСпирачна течност губиш ли?alfa-romeo 145 1.6 boxer
Comment
Comment